CATERING/TRAITEUR

Contact NL-FR-ENG

Sfeer

foto’s copyright Melvinkobe, Feso bv, Elsbeth Neyens, Vormkrijger, …

Welkom

NL – “Bring it on! ” staat voor een seizoensgebonden en gezonde keuken met artisanale productie en professionele kwaliteit. Met creatieve menu’s boordevol groenten en verse kruiden overtuigt chef Dirk Gilis graag jong en oud van een uitzonderlijk menu. Samen met een gediplomeerde sommelier kiezen we de beste wijnen uit op jouw maat.

ENG – “Bring it on!” stands for a seasonal and healthy kitchen with artisan production and professional quality. With creative menus packed with vegetables and fresh herbs, chef Dirk Gilis likes to convince young and old of an exceptional menu. Together with a qualified sommelier, we choose the best wines for you.

FR –“Bring it on!” est synonyme d’une cuisine saisonnière et saine avec une production artisanale et une qualité professionnelle. Avec des menus créatifs remplis de légumes et d’herbes fraîches, le chef Dirk Gilis aime vous convaincre d’un menu d’exception. Avec un sommelier qualifié, nous choisissons les meilleurs vins pour vous.

Formules

NL – Chef Dirk trok op jonge leeftijd de wijde wereld in en leerde koken bij gewaardeerde chefs, hier én overal ter wereld. Na meer dan tien jaar activiteit als professionele cateraar weet “Bring it on!” catering perfect wat er kan en hoe het best uitgevoerd wordt. Of je dat verkiest op een barbecue, gecombineerd met een walking dinner of buffet, of toch liever aan tafel met een sharing dinner op vintage schotels, met of zonder receptie en dessertenbuffet, die keuze is aan jou. Een populair voorstel van “Bring it on!” is om thematische ‘food stalls’ op te stellen. Voorbeelden hiervan zijn: een “sushi keet” of een “mossel mess”,…

ENG – Chef Dirk moved into the wide world at a young age and learned to cook with esteemed chefs, here and around the world. After more than ten years of activity as a professional caterer, “Bring it on!” catering knows perfectly what is possible and how it is best performed. Whether you prefer that on a barbecue, combined with a walking dinner or buffet, or rather at the table with a sharing dinner on vintage plates, with or without a reception and dessert buffet, the choice is yours. A popular “Bring it on!”-proposal is to create thematic food stalls. Examples are: a “sushi table” or a “mussel mess”,…

FR – Chef Dirk s’est installé dans le monde entier à un jeune âge et a appris à cuisiner avec des chefs réputés, ici et partout dans le monde. Après plus de dix ans d’activité de traiteur professionnel, “Bring it on!” sait parfaitement ce qui est possible et comment il est le mieux exécuté. Que vous le préfériez sur un barbecue, combiné avec un walking dinner ou un buffet, ou plutôt à table avec un dîner à partager sur des grands assiettes vintages, avec ou sans vin d’honneur et buffet de desserts, le choix vous appartient. Une proposition populaire de “Bring it on!” est de créer des stands thématiques. Exemples: un ‘table de sushis’ ou un ‘mess à moules’,…

Specialiteit

NL – Bring it on! specialiseert zich vooral in de seizoensgebonden en gezonde keuken. We bieden u en uw gasten onweerstaanbare gerechten aan met meer groenten en veel verse kruiden.

ENG – Bring it on! specializes mainly in seasonal and healthy cuisine. We offer you and your guests irresistible dishes with more vegetables and lots of fresh herbs.

FR – “Bring it on!” se spécialise principalement dans la cuisine saine et de saison. Ils vous proposent des plats irrésistibles avec plus de légumes et beaucoup d’herbes fraiches.

Dieet en allergie

NL – “Bring it on!” past het menu volledig aan jullie wensen aan. Ze houden rekening met allergieën en diëten en koken met plezier ook vegetarisch en vegan voor zij die dat wensen. Stel gerust vragen over wat er mogelijk is.

FR – “Bring it on!” adapte le menu parfaitement à vos envies. Ils prennent en compte les allergies et les régimes alimentaires et sont également heureux de cuisiner des plats végétariens et végétaliens pour ceux qui le souhaitent. N’hésitez pas à poser des questions sur ce qui est possible.

ENG – “Bring it on!” fully adapts the menu to your wishes. They take allergies and diets into account and are also happy to cook vegetarian and vegan dishes for those who wish. Feel free to ask questions about what is possible.

About Bring it on!

NL – “Bring it on!” catering is een betrouwbare partner die maar één groot feest per weekend aanneemt. Dat doen ze om de absolute kwaliteit en beste service te kunnen garanderen. Bij “Bring it on!” kookt de chef jouw feestmaaltijd namelijk altijd zelf. De toewijding en persoonlijke aanpak van “Bring it on!” ervaar je meteen als je de chef ontmoet.

ENG – “Bring it on!” catering is a reliable partner that only accepts one big event per weekend. They do this to guarantee absolute quality and the best service. At “Bring it on!” chef Dirk always cooks your festive meal himself. You will experience the dedication and personal approach of “Bring it on!” immediately when you meet the chef.

FR – “Bring it on!” catering  est un partenaire fiable qui n’accepte qu’une seule grand fête par weekend. Ils font cela pour garantir une qualité absolue et le meilleur service. À “Bring it on!” le chef prépare toujours lui-même votre repas de fête. Le dévouement et l’approche personnelle de “Bring it on!” vous ferez l’expérience immédiatement quand vous faites rdv avec le chef.

Story

NL -Chef Dirk: “Vanaf 2010 werkte ik voor verschillende Belgische cateraars op zowel publieke als privé-evenementen. In 2015-2016 maakte ik deel uit van het collectief Witlov. Eind 2016 werd ‘Bring it on!’ opgericht. Het doel is te excelleren als betrouwbare en originele partner bij het organiseren van events van 20 tot 400 personen. Sinds 2018 serveren we ook gezond, lekker en betaalbaar eten op televisie- en filmsets of voor andere productiecrews bvb Undercover, Ferry, Roomies, Hoodie,…, Brossella festival etc. ”

FR – Chef Dirk: “Depuis 2010 j’ai travaillé pour plusieurs traiteurs Belges. En 2015-2016 je faisais parti du collectif Witlov. Fin 2016, le nouveau concept traiteur “Bring it on!” était lancé. Le but étant d’exceller comme concurrent fiable et original envers le marché des événements privés et professionnels de 20 à 400 personnes. . Depuis 2018 nous offrons des plats sains et abordables pour des equipes de tournage et autres equipes de production p.e. Undercover, Ferry, Roomies, Hoodie,…, Brossella festival etc.”

ENG – Chef Dirk: “Since 2010 I worked for a number of Belgian catering companies. In 2015-2016 I was a part of the collective Witlov, serving up menus at many different types and sizes of events, both public and private. At the end of 2016 the brand new catering company ‘Bring it on!’ was launched. Our goal is to excel as a reliable and original host in events for 20 to 400 people. Since 2018 we are offering healthy, tasty and economically priced catering for television/movie and other production crews f.i. Undercover, Ferry, Roomies, Hoodie,…, Brossella festival etc.

Contact

ENG – Send us the details of your event and ask for a tailor made offer. More pictures on social media.

FR – Envoyez nous vos idees et nous vous renvoyions un devis sur mesure de votre evenement. Plus de photos sur les réseaux sociaux.

NL – Stuur ons je gewenst feestconcept, datum en lokatie en we maken u een persoonlijke offerte. Meer foto’s en reviews op sociale media.

Kookboek “Bring it on”
Feest in huis!

Prijs incl BTW: €29

Indien je geen Paypal hebt, stuur dan een mail naar dirk@bringiton.be

Buy

Share the sharing

dirk@bringiton.be
tel +32 485 18 05 85

Instagram –  Facebook

FESO BVBA, 1070 BRUSSEL - BE 0811137259 / BRINGITON.BE All rights reserved / Created by S